KARLA MÜCADELEMİZ 7/24 DEVAM EDİYOR

DÜNYA EĞİTİM EKONOMİ GÜNDEM KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SAĞLIK SİYASET SPOR TEKNOLOJİ

KARLA MÜCADELEMİZ 7/24 DEVAM EDİYOR
Kars’ta etkili olan kar yağışı ile birlikte Belediye ekiplerimiz, 1 tuzlama aracı, 1 greyder, 5 kazıcı yükleyici kepçe, 2 yükleyici kepçe, 5 kamyon ve yaklaşık 48 kişilik karla mücadele ekibiyle cadde, sokak ve mahalle aralarında biriken karları temizlemek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Vali/ Belediye Başkan Vekili Sayın Türker Öksüz’ün talimatları doğrultusunda; Belediye ekiplerimiz şehir merkezinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ana arterler ile bulvar ve caddelerdeki yollar başta olmak üzere yayaların kullandığı kaldırımda kar temizliği yapıyor.

Kar yağışıyla birlikte oluşturulan kriz merkezi nezdinde belediye ekiplerimiz gündüz ve gece olarak iki vardiya halinde vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için fedakârca çalışmalarını gerçekleştiriyor. Yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle gerçekleşen olumsuzluklar karşısında vatandaşlarımızın göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz.

Belediye çağrı merkez de kar yağışı süresince 7/24 esaslı çalışıyor. Çağrı merkezimize ve sosyal medya hesaplarımıza gelen talepler anında koordinasyon merkezine iletiliyor ve çözüm için harekete geçiliyor.

kaynak:http://www.kars.bel.tr/karla-mucadelemiz-724-devam-ediyor