GAZİANTEP SPOR`UN ÖNÜMÜZDEKİ YIL SAHALARA DÖNMEK İÇİN TOPLANTISI YAPILDI

KÜLTÜR SANAT

GAZİANTEP SPOR`UN ÖNÜMÜZDEKİ YIL SAHALARA DÖNMEK İÇİN TOPLANTISI YAPILDI

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Satıloğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve Oxygen Cafe Restorant Yönetim Kurulu Başkanı Hayır Sever İş Adamı Erol SATILOĞLU Başkanlığında Gaziantep Spor`un önümüzdeki yıl sahalara dönmek için ilk bilgilendirme toplantısı Gaziantep Oxygen Cafe Restorant `ta yapıldı.

Bir 6 kişi, hoparlör ve yazı görseli olabilir

Gaziantep Spor`un Sahalara dönmek için yapılan İlk Toplantısına Gaziantep Spor Başkanı İş İnsanı Mutlu ÖZPİNECİ, İş İnsanı Erol SATILOĞLU, Av. Emirhan ÇITAK, Av. Yasin ASLAN, Kale Spor Başkanı Erhan Deniz GÜNGEN, İş İnsanı Mehmet YÜZGEÇ Başkanlığında Gaziantep Spor tarafların katıldı.

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ZİANTEPS' görseli olabilir

Gaziantep Spor`un sahalara dönmek için İlk Toplantısına büyük katılımın katılımı ile yapıldı.

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı '1969 S IANTEPSPOR' görseli olabilir

Önümüzdeki dönemde Gaziantep Spor`un sahalara dönmek için Tüm Gazianteplilerin taşın altına elinin koyulması gerektiğini Şehrin takımını Gazianteplilerin sahip çıkması gerektiği artık Gaziantep spor `un hak ettiği sahalara geri dönmek için bugün ilk toplantısını Gaziantep Spor Başkanı İş İnsanı Mutlu ÖZPİNECİ, İş İnsanı Erol SATILOĞLU, Av. Emirhan ÇITAK, Av. Yasin ASLAN, Kale Spor Başkanı Erhan Deniz GÜNGEN, İş İnsanı Mehmet YÜZGEÇ Başkanlığında bir araya gelerek Ortak Karar alarak Gaziantep Spor Taraftarlarında olduğu Büyük Bir kalabalık ile önümüzdeki sezonda Gaziantep Spor`un sahalara dönmek için ne gerekiyorsa yapılması için ilk adımı attıklarını ifade ettiler.

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Gaziantepli İş Adamları, esnaflarını tek yürek olarak birlik ve beraberlik içinde siyasi düşüncesi fark etmeden eskiden olduğu gibi tek çatı altında ortak akıl ile herkesin bir an önce tek yürek olarak Gaziantep spor çatısı altında toplanmasını temenni ediyoruz.

 

 

 

Gaziantep Spor Başkanı Mutlu ÖZPİNECİ, And içtiğimiz bu davada söz konusu menfaatler olsaydı. Gaziantep Spor un aplesini ve patentine marka değer olarak 5 veya 10 milyona sata bilirdim. Bizim gaye ve amacımız hile yalan ve dolanla Alınan yok edilmeye yüz tutmuş Gaziantep spor`u yeniden ayağa kaldırarak sahalara dönmek için ekibimiz ile beraber çalışmalara devam ediyoruz.

 

 

 

 

2018 yılında yönetimde iken sahaya çıktığımızda 1969 yılında kurulan Gaziantep Spor`un kuruluşunda Baklava dilimi üzerinde Bulunan 6317 şehidimizin Formalara yazılan isimleri ile sahaya çıktık. bu yola şehitlerimizin adına and içtik. O şehitlerin torunları olarak onların onurları yaşatmak için sahalara döneceğiz. Saygılarımla

Bir 8 kişi ve içecek görseli olabilir

ŞEHRİN TAKIMI GAZİANTEP SPOR`A SAHALAR DÖNMEK İÇİN SAHİP ÇIKMA ZAMANI
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'NTPSPOR TP SPOR' görseli olabilir

Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir ‎6 kişi ve ‎şunu diyen bir yazı '‎لمما GAZIANTEPSPOR دتع ΕΝ کيا SAZIANTEPSPUR saHne 前電33 田3333 ITEPSI GAZANTEPSPOR ー‎'‎‎ görseli olabilir

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'G LGOEPSPOR ២្រ EPSPOR Erikd Erikl' görseli olabilir

Bir 10 kişi, içecek ve yazı görseli olabilir

Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 9 kişi, içecek, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Bir 2 kişi görseli olabilir

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 14 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir ‎3 kişi ve ‎şunu diyen bir yazı '‎الكم GAZIANTEPSPOR 1988 ב9 שדחס saHNe AZIANTEPSPOR‎'‎‎ görseli olabilir

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı '1969 AZIANTEPSPOR' görseli olabilir

 

Bir 14 kişi ve yazı görseli olabilir