Şampiyon belli ikinci kim diyelim mi 

EĞİTİM EKONOMİ GÜNDEM KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SAĞLIK SPOR TEKNOLOJİ

Şampiyon belli ikinci kim diyelim mi

Galatasaray da 30 Nisan Cumartesi gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurulu öncesi Adaylardan Sayın Metin Öztürk  beyefendi listesini divan kuruluna sundu. Liste de Bora İsmail bahçetepe , Rıza Tevfik morova , Can Natan , Adil Emecan , Mehmet İsmail Sarıkaya  , Binnur Doğance Zaimler ,  Dikran Gülmezgil ,  Emir Aral,  Fabrizio Casaretto , Ethem Baturalp Pamukçu dan oluşuyor .Başkan adayımız

Sayın Metin Öztürk basın mensuplarına yaptığı  açıklamalarda Galatasaray’ın borçlarını sıfırlıyacağız , 600 Milyona çözülürse iyi , bizim yaptığımız hesaba göre kasaya bu sene ilave 1 milyar TL koymak lazım . Kısmet olursa 30 Nisan da bu görev bize tevdi edilirse rahatlıkla altından kalacağımız eminim . O günde söylemiştim taraftarlar bayraklarını hazırlasınlar kısa zamanda göreceksiniz biz vaat değil iş yapacağız dedi .Gelen sorular üzerine bizim Antrenör ü yollamak gibi bir niyetimiz yok hoca başarılı olursa devam edeceğiz değilse devam etmeyiz . Bu sadece benim değil tüm yönetim kurulunun kararı olacaktır dedi . Ayrıca finans çok önemli gördüğünüz üzere yönetim kurulu adaylarımızın çoğu iş adamı her biri milyon dolarlık şirketleri yönetiyorlar onları yönetemesseniz Galatasarayı yönetemezsiniz. Görülen o ki  centilmence devam eden Galatasaray kulübü başkanlık seçimin de iyi olan en çok oy alan aday birinci olacak .Eşref hamamcıoğlu beyefendi de bu yarışın diğer adayı .

Adaylar dan Sayin Metin Öztürk açık ara önde olduğu kulis bilgileri konuşuluyor . Galatasaray ı Şampiyonluğa taşıyacak klübe en çok yararı dokunacak adayın şampiyon olması dileğimiz dır.

Şampiyon belli ikinci kim diyelim mi

Galatasaray da 30 Nisan Cumartesi gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurulu öncesi Adaylardan Sayın Metin güneş beyefendi listesini divan kuruluna sundu. Liste de Bora İsmail bahçetepe , Rıza Tevfik morova , Can Natan , Adil Emecan , Mehmet İsmail Sarıkaya  , Binnur Doğance Zaimler ,  Dikran Gülmezgil ,  Emir Aral,  Fabrizio Casaretto , Ethem Baturalp Pamukçu dan oluşuyor .Başkan adayımız

Sayın Metin Öztürk  basın mensuplarına yaptığı  açıklamalarda Galatasaray’ın borçlarını sıfırlıyacağız , 600 Milyona çözülürse iyi , bizim yaptığımız hesaba göre kasaya bu sene ilave 1 milyar TL koymak lazım . Kısmet olursa 30 Nisan da bu görev bize tevdi edilirse rahatlıkla altından kalacağımız eminim . O günde söylemiştim taraftarlar bayraklarını hazırlasınlar kısa zamanda göreceksiniz biz vaat değil iş yapacağız dedi .Gelen sorular üzerine bizim Antrenör ü yollamak gibi bir niyetimiz yok hoca başarılı olursa devam edeceğiz değilse devam etmeyiz . Bu sadece benim değil tüm yönetim kurulunun kararı olacaktır dedi . Ayrıca finans çok önemli gördüğünüz üzere yönetim kurulu adaylarımızın çoğu iş adamı her biri milyon dolarlık şirketleri yönetiyorlar onları yönetemesseniz Galatasarayı yönetemezsiniz. Görülen o ki  centilmence devam eden Galatasaray kulübü başkanlık seçimin de iyi olan en çok oy alan aday birinci olacak .Eşref hamamcıoğlu beyefendi de bu yarışın diğer adayı .

Adaylar dan Sayin Metin Öztürk  açık ara önde olduğu kulis bilgileri konuşuluyor . Galatasaray ı Şampiyonluğa taşıyacak klübe en çok yararı dokunacak adayın şampiyon olması dileğimiz dır.

 

Haber  :Asuman Kamile Ilek