“Ulusların Özgürlüğü İçin!” Hareketi Daimi Komitesi bir uzman konseyi ve bir koordinasyon çalışma grubu oluşturdu

SİYASET

“Ulusların Özgürlüğü İçin!” Hareketi Daimi Komitesi bir uzman konseyi ve bir koordinasyon çalışma grubu oluşturdu
17 Haziran 2024

Uzman konseyinde küresel çoğunluğa sahip ülkelerden partilerin temsilcileri yer alacak
Yeni sömürgeci uygulamaların devletlerin kalkınmasına olumsuz sonuçlarını değerlendirecek, maddi ve manevi zararları hesaplayacaklar. Ayrıca sonuçları saygın uluslararası platformlarda yayınlıyoruz.

Hareketin daimi komitesinin faaliyetlerini sağlamak amacıyla bir Koordinasyon Çalışma Grubu oluşturuldu. Daimi Komite’de temsil edilen siyasi parti bölümlerinin yetkili temsilcilerini içerecektir.

“Birleşik Rusya”, 17-18 Haziran tarihlerinde Vladivostok’ta “BRICS ve ortak ülkeler” – “Çok Kutuplu Bir Dünya için Dünya Çoğunluğu” formatında Uluslararası Partiler Arası Forum düzenliyor. Etkinlik, 32 ülkeden önde gelen siyasi güçlerin 150’den fazla temsilcisini bir araya getirecek.

Foruma Çin, Etiyopya, Laos, Tayland, Endonezya, Kamboçya, Venezuela, Küba, Belarus, Tacikistan, Azerbaycan ve diğer ülkelerden heyetler katılacak.

Adil bir dünya düzeninin inşası, uluslararası ilişkilerde, ticarette, ekonomik ve parasal işbirliğinde dünya çoğunluğuna sahip ülkeler arasında temel olan bölünmez ve eşit güvenlik ilkesinin pekiştirilmesi konularını tartışacaklar.

Forum, Birleşik Rusya ve yabancı ortakların BRICS’in çalışmalarının üç ana alanında (siyaset ve güvenlik, ekonomi ve finans, kültür ve insani işbirliği) etkileşimi artırma konusundaki konsolide konumunu yansıtan nihai bir bildiriyi kabul edecek.

Ayrıca forum günlerinde “Ulusların Özgürlüğü İçin!” Hareketinin daimi komitesinin bir toplantısı planlanıyor. ve ASEAN ülkelerinin katılımıyla bir yuvarlak masa toplantısı. Rusya’nın partner ülkeleriyle ikili görüşmeler gerçekleştirilecek.

 

#Primorsky Krayı
#forum
#BRICS
#Vladivostok
#Uluslararası ilişkiler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/postoyannyj-komitet-dvizheniya-za-svobodu-nacij-sformiroval-ekspertnyj-sovet-i-koordinacionnuyu-rabochuyu-gruppu