Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar “Müzik Sever Misiniz?” etkinliğine katıldı

SİYASET

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar “Müzik Sever Misiniz?” etkinliğine katıldı
.2023

“Müzik günlük hayatın motivasyon kaynağıdır”
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar’ın Kurucu Başkanı olduğu Bellapais Inner Wheel Kulübü, Çatalköy İlkokulu’nda “Müzik Sever Misiniz?” projesi etkinliği düzenledi.

Etkinlik öncesinde Bellapais Inner Wheel Kulübü Başkanı Ayşem Erişir ve Bellapais Inner Wheel Kurucu Başkanı, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, öğrencilerle bir araya gelerek, sohbet etti.

Sibel Tatar, burada yaptığı konuşmada, eğitim yılının sonuna gelindiğini anımsatarak, öğrencilerin karneleri aldıktan sonra, bu yılki performanslarını, çalışmalarını değerlendirmeleri ve gelecek yıla nasıl hazırlanacaklarını düşünmelerini istedi.

1 Haziran Dünya Çocuk Günü’nün yaklaştığı bir zamanda burada olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Sibel Tatar, 1 Haziran’da çocuklar için neler yapıldığının veya yapılması gerektiğinin eğitimleri, sağlıkları ve mutlu çocuklar olmaları için ne yapmak gerektiğinin değerlendirileceği gün olacağını dile getirdi.

Mutlu çocukların ileride çok daha başarılı, ailelerine ve topluma faydalı bireyler olarak yetiştiğine dikkat çeken Sibel Tatar, müziğin günlük hayatında motivasyonunu artırdığını kaydetti.

Birleşmiş Milletler tarafından, çeşitlilik, eşitlikçilik ve kapsayıcılık içeren sivil toplum örgütü projeleri arasında yapılan yarışmada, ödüle layık görülen “Müzik Sever Misiniz?” projesi etkinliği Bellapais Inner Wheel Kulübü ve Ege Inner Wheel Kulübü işbirliğinde gerçekleşti.

 

 

 

“Müzik Sever Misiniz?” projesinin yaratıcısı olan Ege Inner Wheel Kulübü Üyesi Müzisyen ve Öğretim Görevlisi İclal Kardıçalı’nın eğitim verdiği etkinliğe, Bellapais Inner Wheel Kulübü Yönetim Kurulu ve diğer Inner Wheel Bölge Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Öğrencilere, “Müzik sever misiniz?” sorusunun yöneltilmesi ve müzik hakkında öğrencilerin duygularını paylaşmasıyla başlayan etkinlikte, müzik eğitiminin yanında terapi niteliği taşıyan, öğrencilerin kendilerini ifade etmelerine, uyumlarına, birbirlerini dinlemelerine yardımcı olabilecek çeşitli interaktif oyunlar ve ses, nefes, ritim çalışmaları yapıldı.

Çatalköy İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencilerine yönelik yapılan etkinliğin ardından, projenin adını taşıyan ve öğrencilere kılavuz olması için hazırlanan “Müzik Sever Misiniz” kitabı dağıtıldı.

Proje kapsamında, dün Arabahmet İlkokulu’nda başlayan etkinlik, bugün Çatalköy İlkokulu’nun ardından, Girne Suat Günsel İlkokulu’nda devam edecek.

Yarın ise Gelibolu İlkokulu’nda düzenlenecek etkinliğinin, eylül ayı itibarıyla diğer devlet ilkokullarında sürdürülmesi planlanıyor.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatarin-esi-sibel-tatar-muzik-sever-misiniz-etkinligine-11078