Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye’deki depremde hayatını kaybeden şampiyon melekleri anma etkinliğine katıldı

EĞİTİM EKONOMİ KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SAĞLIK SPOR TEKNOLOJİ

 

 

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye’deki depremde hayatını kaybeden şampiyon melekleri anma etkinliğine katıldı
09.03.2023

 

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye’de 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketi sonrasında Adıyaman’daki İsias Hotel’in enkazında hayatını kaybeden Gazimağusa Türk Maarif Koleji kız ve erkek voleybol oyuncuları, öğretmen ve velileri için Doğu Akdeniz Üniversitesi Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda düzenlenen anma etkinliğine katıldı.

 

 

 

11. Rauf Raif Denktaş kupasının finalistleri Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Vakıflar Spor takımlarının karşı karşıya geldiği tek setlik müsabakalar sonunda geleneksel turnuvanın şampiyonluk kupaları Gazimağusa Türk Maarif Koleji’nin okul müzesine konulmak üzere Okul Müdürü Savaş Moral ve depremde iki evladını da kaybeden Okul Aile Birliği Başkanı Osman Akın’a takdim edildi.

Etkinlikte DAÜ ve Vakıflar erkekler kupasını Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, DAÜ ve Vakıflar kadınlar kupasını ise Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın kızı Ender Denktaş Vangöl verdi.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-turkiyedeki-depremde-hayatini-kaybeden-sampiyon-melekleri-anma-10775