Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çayönü’nde Atatürk Parkı ve Piknik Alanı’nın açılışına katıldı

KÜLTÜR SANAT

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çayönü’nde Atatürk Parkı ve Piknik Alanı’nın açılışına katıldı
2024

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Beyarmudu Belediyesi’ne bağlı Çayönü köyünde Atatürk Parkı ve Piknik Alanı’nın açılış törenine katıldı.
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, burada yaptığı konuşmada, Beyarmudu Belediye Başkanı
Bülent Bebek’in güzel projelere imza attığını belirterek, bölgeye kazandırdığı tesisten dolayı kendisini tebrik etti.

Atatürk Parkı ve Piknik Alanı’nın hayata geçmesinde emeği geçen belediye meclisi ve belediye çalışanlarını kutlayan Cumhurbaşkanı Tatar, tesise adı verilen Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla andı.

Cumhurbaşkanı Tatar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti geliştikçe doğanın güzelliklerini halka sunmanın, halkın etkinliklerde buluşabilmeleri, spor aktiviteleri ve piknik yapabilmelerinin önemine dikkat çekti.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle ülkedeki işçileri selamlayan Cumhurbaşkanı Tatar, gelişmiş ülkelerde olduğu gibi sosyal bir devlet olan KKTC’de, işçilerin çalışma standartları, kuralları ve saatlerinin denetlendiğini ve işçilerin korunması için çalışmaların yürütüldüğünü kaydetti.

 

 

 

 

Ülkede işçi sayısının pandemi dönemine göre arttığına işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar’ “Pandemiden önce 118 bin olan işçi sayısı, pandemide 88 bine düştü, son olarak 138 bine yükseldi. Pandemi’ye, ülkeyi etkileyen savaşlara ve ekonomik krizlere rağmen alım gücünün korunması için çalışmalar sürüyor. Türkiye Cumhuriyeti ile imzalanan İktisadi ve Mali İş Birliği Protokolleriyle ekonomi gelişiyor” dedi.
Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-cayonunde-ataturk-parki-ve-piknik-alaninin-acilisina-12295