BAŞKAN CANPOLAT, SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

GÜNDEM

BAŞKAN CANPOLAT, SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, merkez mahallelerde devam eden asfalt atağını Ertuğrul Gazi Mahallesinde inceledi. Başkan Canpolat, “Amacımız ve hedefimiz; daha refah seviyesi yüksek, konforlu yolları, asfaltı vatandaşlarımıza kavuşturmak” dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, merkez mahallelerde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarını Ertuğrul Gazi Mahallesinde inceleyen Başkan Mehmet Canpolat, kısa sürede bitirmeyi hedefledikleri yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunacaklarını ifade etti. Ömrünü tamamlamış ve deforme olmuş yolların yapılan çalışmaların ardından sıcak asfaltla buluşturulduğunu kaydeden Başkan Mehmet Canpolat, daha konforlu yolların Ertuğrul Gazi Mahallesine hayırlı olmasını diledi.

Başkan Canpolat, incelemelerine ilişkin yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:

“Haliliye Belediyesi olarak ilçemizin muhtelif yerlerinde deforme olmuş, ömrünü tamamlamış asfaltlarımızı yeniliyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Devteyşti, İpekyolu Mahallesindeydik. Bugün de Ertuğrul Gazi Mahallemizdeyiz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da yine mahallelerimizi dolaşarak, sıcak asfaltla ilgili iş ve işlemlerimizi tamamlayacağız. Ertuğrul Gazi Mahallemize hayırlı olsun. İnşallah bir sonraki yeni yerimize, Veysel Karani Mahallemize geçeceğiz. Asfalt çalışmasından dolayı mahallede verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Amacımız ve hedefimiz; daha refah seviyesi yüksek, konforlu yolları, asfaltı vatandaşlarımıza kavuşturmak. Değerli muhtarımıza bize yardımcı olduğu için, değerli mahalle sakinlerimize bize göstermiş oldukları teveccühten dolayı ve Fen İşleri ekibimize teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum.”

Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Haktankaçmaz ise sıcak asfaltın uygulandığı yolların daha konforlu olduğunu aktararak, mahalle sakinleri adına Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti. Mahalle Muhtarı Haktankaçmaz, “Ben, mahallem adına Başkanıma teşekkür ediyorum. Gerçekten de vizyon olarak, görüş olarak, ufku ve vizyonu olan bir Belediye Başkanımız olduğu için gerçekten mahallem adına mutluyum, sevinçliyim. Asfalt, mahallemizin en büyük sorunlarından biriydi. Asfaltın tamamı mahallemizde bitecek. Ben de mahallem adına çok teşekkür ediyorum Başkanıma, Allah kendisinden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Fen İşleri Müdürlüğünün ise Başkan Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla asfalt atağını ilçede etap etap devam ettireceği kaydedildi.

TARİH 24.05.2023
İLETİ NO 126
KONU BAŞKAN CANPOLAT, SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K.Adı= basin Şifre= 123987

İnternet siteleri için link;

FTP Adresimiz:
Sunucu: 213.14.45.58
Kullanıcı adı: basin
Şifre: 123987

İyi Çalışmalar Dileriz;
Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

İletişim;
Telefon: 0414 313 3443-44 / 633
Facebook: www.fb.com/haliliyebld
Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld
Instagram: www.instagram.com/haliliyebld
E-mail: [email protected][email protected]